MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

Algemene Ledenvergadering 2024 bij kunstatelier Bliss

Op 10 april jl. waren de leden van MKB Grens en Maas te gast bij Bliss Kunst Training Coaching in Wanssum voor de Algemene Ledenvergadering 2024.

Te midden van prachtige natuur werden de deelnemers door Bianca Ambrosius welkom geheten in haar inspirerende atelier en trainingsruimte. Nadat iedereen met een kop koffie of thee en een stuk vlaai even kon landen, was het tijd voor de ALV.

Na de ALV vertelde Bianca haar inspirerende verhaal. Ze heeft jarenlang in het onderwijs gewerkt, waarbij ze culturele lessen gaf aan moeilijk lerende jongeren. Maar steeds vaker floot haar lichaam haar terug en gaf het signaal dat ze het anders moest gaan doen. Ze wist dat ze door wilde met kunst, en zag in creativiteit een toegevoegde waarde tijdens coaching/therapie. Naast het vervaardigen van prachtige schilderwerken begeleidt zij inmiddels ook o.a. groepen ondernemers die ergens vastlopen. Door creatief bezig te zijn komen mensen wat meer uit hun hoofd en dichterbij zichzelf, waarbij door persoonlijke ontwikkeling ook zakelijke groei mag ontstaan. Het leert mensen niet alleen hun ratio te volgen, maar ook meer te vertrouwen op hun intuïtie.

Vervolgens mochten de deelnemers zelf aan de slag! Er werd gevraagd om met gesloten ogen een portret van een tafelgenoot te tekenen. Dat portret werd dan samen geëvalueerd, om zo te leren hoe anders mensen iets kunnen beoordelen en dat het er allemaal mag zijn. Dit leverde serieuze overdenkingen op alsmede grappige en luchtige situaties.

De fijne sfeer die daardoor gecreëerd was, werd doorgetrokken tijdens de informele borrel. Er werd nog tot laat genoten van een drankje, een hapje en leuke gesprekken onderling.

Wij danken Bianca van harte voor de leuke en creatieve invulling van de Algemene Ledenvergadering! En ook dank aan alle deelnemers voor ieders aanwezigheid.

Geniet nog even na met deze leuke foto’s: