MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

15 maart 2023

Op 15 maart stond de jaarvergadering 2023 op de agenda en waren we te gast bij Vakgarage Wejebe in Blitterswijck.

Wejebe is al sinds 1966 een begrip in de autowereld en staat aan de vooravond van een grote verhuizing. De leden van MKB Grens en Maas mochten alvast een kijkje nemen bij de nieuwe locatie. 

De deelnemers werden welkom geheten in de imposante nieuwe garage en getrakteerd op koffie, thee of fris en een lekker stuk vlaai. Aan het begin van de avond stond de algemene ledenvergadering 2023 op het programma. Na de ledenvergadering kregen we een rondleiding van de eigenaar van Wejebe, Rogiér Reijnen. En de avond werd afgesloten met een gezellige informele borrel met heerlijke hapjes.

Namens MKB Grens en Maas en haar leden bedanken we Wejebe voor de gastvrijheid en het kijkje in de 'bedrijfskeuken' van deze indrukwekkende nieuwe locatie.

Geniet nog even mee van de avond met onderstaande sfeerfoto's: