MKB-Limburg afdeling Grens en Maas

MKB-Limburg afdeling Grens en Maas is een relatief jonge, maar zeer actieve en snel groeiende afdeling en is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB-Limburg afdeling Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Wij zetten ons in voor de ondernemers die lokale ontwikkelingen oppakken die op dat moment in die regio van belang zijn voor de ondernemers.

Oorsprong
De afdeling is gestart in 2004 met zo’n 23 leden uit Wellerlooi, begin Maart 2009 had de vereniging 103 aangesloten ondernemers en was de regio uitgebreid naar Bergen en Meerlo-Wanssum.

Doel
Naast het optreden als verlengstuk van MKB-Limburg in zake belangenbehartiging, informatievoorziening, ledenvoordeel en netwerken, zet de afdeling zich met name sterk in voor de lokale belangen van de ondernemers. Zo is de afdeling actief in het ontwikkelen van diverse plannen en het behalen van diverse financiële voordelen voor haar leden door collectieve inkoop van bijvoorbeeld brandstoffen, afvalverwerking, telefonie, verzekeringen, energie etc. Daarnaast heeft de afdeling een duidelijke stem in diverse regionale thema’s zoals de gemeentelijke herindeling en de Via Venray, de rondweg en het MKB plein in Wanssum. Ook is de afdeling actief binnen diverse netwerken van ondernemers, maar ook met de overheid.

MKB Noord Limburg
MKB Grens en Maas is lid van MKB Noord Limburg waarin alle voorzitters van de ondernemersorganisaties een stem hebben. Deze overkoepelende organisatie behartigt onze belangen op regionaal en provinciaal niveau. Ook zijn wij hier de aanspreekpartner voor de omliggende gemeentes als het gaat om ondernemersvraagstukken.

Wat krijgt u?
– We behartigen uw belangen
– Vermelding op de website: smaakmakers van de regio
– Deelname aan het ledenvoordeel voor MKB Grens en Maas
– 1x per jaar jaarvergadering
– 1x per een ondernemersevent
– 6x per jaar een nieuwsbrief
– Voorrang op deelname aan de HILTHO met ons eigen paviljoen
– Mogelijkheid tot deelname aan B2B event van MKB en MKB Noord Limburg

Kosten
Wij vragen een contributie van € 180,00 per jaar, ongeacht het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meld u aan via deze site en profiteer gelijk van de voordelen.