MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

Bezoek VVV-Venlo op 9 november 2023

Op donderdag 9 november zijn al onze leden, met partner, van harte welkom bij Stadion De Koel in Venlo. We krijgen een rondleiding met kijkje achter de schermen en gaan daarna genieten van een Italiaans buffetje en borrel.

Vanaf 17.00 uur staat de koffie/thee klaar met een lekker stukje vlaai. Om 17.30 uur start een rondleiding van ongeveer een uur en krijgen we een kijkje achter de schermen bij VVV Venlo. Zeker de moeite waard, ook voor niet-voetbal-liefhebbers!

Aansluitend zullen we gaan genieten van een heerlijk Italiaans buffetje en borrelen we tot ongeveer 21.00 uur gezellig na.

Alle leden mogen gratis deelnemen aan deze activiteit, er worden wel kosten in rekening gebracht als je niet aanwezig bent na aanmelding. Je partner is uiteraard ook van harte welkom, hij/zij betaalt een eigen bijdrage van € 15,00.

LET OP: Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober 2023!

Meld je zo spoedig mogelijk aan zodat we de reservering definitief kunnen maken i.v.m. minimum aantal deelnemers.

Meld je hier aan:

Inmiddels is aanmelding voor het bezoek aan VVV-Venlo gesloten. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail aan info@smaakmakersvanderegio.nl.