MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

9 september 2022

LET OP: aanmelding voor deze bijeenkomst is inmiddels gesloten.

Op 9 september 2022 organiseert MKB Grens en Maas een interessante partnerbijeenkomst die afgesloten gaat worden met een (na)zomer barbecue en drankjes. Kennisdeling en netwerken staan centraal!

Presentatie Energielandgoed Wells Meer:

We beginnen de bijeenkomst met een presentatie door Ellen Arts, ambtelijk/bestuurlijk projectleider. Ellen zal ons gaan informeren over de ontwikkelingen en de huidige stand van zaken rondom het Energielandgoed Wells Meer. Momenteel zijn de kansen en mogelijkheden voor ondernemers specifiek nog niet voldoende inzichtelijk. Daarover kan zij geen uitspraken of toezeggingen doen. Wel neemt zij ons mee in het globale verhaal, het tijdspad van de ontwikkeling en de huidige status van het project.

Bij MKB Grens en Maas staat ‘samen ondernemen’ centraal. Daarom is deze presentatie kosteloos toegankelijk voor zowel leden van onze club als voor niet-leden. Ben jij ondernemer in de regio en ook benieuwd naar het verhaal achter Energielandgoed Wells Meer? Meld je dan ook gerust aan.

(na)zomer BBQ:

Na afloop van de presentatie is het tijd voor ontspanning! Tijdens een heerlijke barbecue met drankje is er uitgebreid gelegenheid om elkaar te spreken en nieuwe contacten op te doen.

Ook de barbecue met borrel is toegankelijk voor zowel leden, eventueel met partner, als voor niet-leden. Voor leden en hun partner vragen wij een eigen bijdrage van € 15,- p.p. (vrijgesteld van btw) en voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 25,- p.p. (vrijgesteld van btw).

Locatie:

Slijterij en Feesterij De Smid, Rijksweg-Zuid 14 (5856 AB) in Wellerlooi.

Het programma:

15:30 uur            :              inloop met koffie/thee/fris
16:00 uur            :              presentatie Energielandgoed Wells Meer
17:00 uur            :              informele barbecue met borrel

Meld je nu aan!

LET OP: aanmelden voor zowel de presentatie als de barbecue is verplicht

Aanmelding voor deze bijeenkomst is inmiddels gesloten.