MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

7 oktober 2022

Vrijdag 7 oktober 2022 stond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op de agenda.

We zijn gastvrij ontvangen bij Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum, alwaar de koffie met vlaai op ons stond te wachten. Na even onderling bijgepraat te hebben zijn we gestart met de Algemene Ledenvergadering.

Na afloop werden we eerst getrakteerd op een social media presentatie door Jur Linssen, samen met zijn vader John Linssen eigenaar van DeMarktwijzer. Het belang van online zichtbaarheid werd uitgelegd en Jur leerde ons enkele do's en don'ts kennen.

Eén van de agendapunten tijdens de ALV was de Hiltho Horst 2023. Voorheen nam MKB Grens en Maas, samen met leden verenigd in een paviljoen, deel aan deze beurs. Na een zoektocht naar een opvolger is deze nu gevonden in de persoon van Han Geurts. Han heeft zich na de presentatie van Jur dan ook alvast aan ons voorgesteld.

Afsluitend hebben we nog gezellig genoten van een hapje en drankje.

Bekijk hier de foto's:

7 oktober 2022 ALV