MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

3 juni 2022

Eindelijk konden we na een lange coronaperiode weer eens een echte bijeenkomst organiseren!

Op 3 juni 2022 werden we om 16.00 uur welkom geheten bij Walkro in Blitterswijck door bedrijfsdirecteur Walkro Nederland,  Robert Theeuwen. Nadat we voorzien waren van thee of koffie met een stuk vlaai, volgde een interessante presentatie over de historie en de activiteiten van Walkro. Met een uitgebreide rondleiding over het terrein en door diverse hallen, eindigde het eerste deel van deze bijeenkomst.

Een paar huisnummers verderop namen we plaats bij het sfeervolle Veerhuys Tante Jet, prachtig gelegen aan de oever van de Maas in Blitterswijck. Na een pauze met drankje presenteerde Erwin Linders, accountmanager bij brandstofleverancier Vollenhoven, de nieuwe tankpasdeal voor leden van onze club. Onder het genot van een smaakvolle hap met drankjes werd ten slotte gezellig door iedereen bijgepraat. Wat was het heerlijk weer eens écht samen te kunnen zijn!

Bekijk hier de foto's: