MKB Grens en Maas, de Smaakmakers van de Regio, is dé belangenbehartiger voor de ZZP-er, het midden- en kleinbedrijf en de glas- en tuinbouw. MKB Grens en Maas behartigt de belangen van haar ondernemers in de gemeentes Bergen en Venray. Ondernemers die de regio smaak geven, ieder op een eigen manier...

13 december 2022

Ontwikkelingen Energielandgoed Wells Meer en Hiltho 2023


Dinsdag 13 december 2022 organiseert MKB Grens en Maas een informatiebijeenkomst bij Feesterij De Smid in Wellerlooi. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

De bijeenkomst bestaat uit twee delen die je apart of beiden kunt bezoeken. De onderwerpen zijn: Ontwikkelingen Energielandgoed Wells Meer en Hiltho 2023.

16.00 uur - 17.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Presentatie Energielandgoed Wells Meer 
Ellen Arts, ambtelijk/bestuurlijk projectleider van de Gemeente Bergen, informeert ons over de ontwikkelingen en de huidige stand van zaken rondom het Energielandgoed Wells Meer. Momenteel zijn de kansen en mogelijkheden voor ondernemers specifiek nog niet voldoende inzichtelijk. Zij neemt ons mee in het globale verhaal, het tijdspad van de ontwikkeling en de huidige status van het project.

17.15 uur - 18.15 uur (inloop vanaf 17.00 uur)
Hiltho 2023
Van 6 tot en met 11 oktober 2023 wordt Hiltho ’23 georganiseerd op de inmiddels bekende locatie in Horst. De Smaakmakers van de Regio presenteren zich hier al diverse edities in een eigen, gezamenlijk paviljoen. Eén thema, één uitstraling en één promotie. Door samen te werken delen we kennis, ontmoeten we collega-ondernemers en drukken we de kosten. Dit zijn we in 2023 ook van plan. Graag gaan we in gesprek met ondernemers die interesse hebben om (weer) deel te nemen aan dit prachtige evenement. Wat zijn de wensen, ideeën en vragen vanuit de ondernemers? Wie doet er mee en wie trekt deze editie de kar om er weer een groot succes van te maken. Kom naar de informatiebijeenkomst waar de nieuwe organisator Han Geurts je bijpraat over de ontwikkelingen en de stand van zaken. Daarna gaan we met elkaar in overleg en bespreken we de mogelijkheden.

Het programma
15:30 uur : inloop met koffie/thee/fris
16:00 uur : presentatie Energielandgoed Wells Meer
17:00 uur : bijeenkomst Hiltho 2023
18.00 uur : sluiting en borrel voor de liefhebbers

Meld je nu aan!

Bij MKB Grens en Maas staat ‘samen ondernemen’ centraal. Daarom is deze bijeenkomst kosteloos toegankelijk voor zowel leden van onze club als voor niet-leden. Aanmelden is wel verplicht zodat we weten hoeveel ondernemers aanwezig zullen zijn.

* verplichte velden