Ondernemersplatform Maasduinen

MKB Grens en Maas ondersteunt Ondernemersplatform Maasduinen (OPM). OPM is een laagdrempelig platform voor ambitieuze ondernemers in de regio Maasduinen. Het is de verbindende factor tussen de ondernemers in de regio met als doel elkaar en de regio te versterken door kennisdeling en bundeling van krachten.

Energiek van start sinds 1 januari 2014!
Goede verbindingen zijn van groot belang voor succesvolle ondernemers. Verbindingen met ondernemers, bestaande maar zeker ook met nieuwe! Dat bracht Marc Vroemen (Marker ontwerp | Grafisch ontwerp en Webdesign), Roger Smits (Hostellerie De Hamert) en Theo Geurts (Theo Geurts Coaching en Mediation) op het idee te starten met het Ondernemersplatform Maasduinen (OPM).

OPM

De bijeenkomsten van dit ondernemersplatform zijn bedoeld voor alle ondernemers (Midden- en Kleinbedrijf) in de regio Maasduinen.

Via dit platform brengen zij de ondernemers met elkaar in verbinding. Het is daarbij niet alleen een kwestie van halen maar zeker ook van brengen. Iedere ondernemer in de regio Maasduinen kan iets brengen waarmee andere ondernemers hun voordeel kunnen doen. Maar… voor wat hoort wat. Iedere ondernemer kan op zijn beurt profiteren van de inbreng van anderen. Het is dus een kwestie van investeren in elkaar en (verrassende) samenwerkingen met elkaar opzoeken, dit zorgt ervoor dat wij deze regio zowel economisch als sociaal versterken.

Kijk voor meer informatie of voor aanmelden voor een van de volgende bijeenkomsten op de site.